domingo, diciembre 24, 2006

Proposta de resolució de CIU pel Quart Cinturó

El dijous, 21 de desembre, l’alcalde de Viladecavalls va anar al Parlament de Catalunya a acompanyar al diputat de CIU, Josep Rull, i registrar una Proposta de Resolució que serà debatuda al Parlament, perquè el Govern de Catalunya insti al Govern de l’Estat a complir el seu compromís de soterrar el IV Cinturó des de la via de RENFE fins a la C58 en el seu pas per Can Trias.
Sens dubte es un gra de sorra més, tot i el seu caràcter oportunista, partidista i electoralista del Sebastià Homs. Els esforços que la resta dels grups politics locals, i altres col•lectius, com l’AV de Can Trias i la entitat naturalista CONVIVE, realitzen, no surten mai a la premsa.
Cal assenyalar que els acords de les distintes mocions de Ple aprovades per unanimitat de tots els grups municipals de Viladecavalls, i encara més l’ultima del Ple de novembre, estableix molt clarament la forma de conduir les accions des de l’Ajuntament, per l’alcalde. Qüestió que des de diversos grups politics hi ha coincidència que l’alcalde, una vegada més incompleix.
Les diverses iniciatives de qualsevol dels grups politics municipals, no haurien de anar més que a la trobada de sol.lucions. Titulars de premsa, es el que sembla que CIU esta fent aquests dies, i aixó no ajuda a establir accions coordinades amb la resta de partits.
El populisme del Sebastià, un dels responsables juntament amb Felix Farré de la situació actual, pot pasar desapercebut pels ciutadans amb poca memòria, o fins i tot pot sumar uns quants vot més a la seva candidatura a l’alcaldia, el 2007, però veritablement enfonsa el consens amb la resta de grups, i encara es pitjor per arribar a una bona sortida desitjada pels veïns, i segurament per tots.