lunes, diciembre 18, 2006

II jornada Muniwireless a CIRCUTOR de Viladecavalls

En aquesta jornada, organitzada per l’empresa EURONA i CIRCONTROL, es va presentar el sistema d’enviament de dades i senyals de vídeo, via radio. Aquests sistemes permetran augmentar l’efectivitat dels cossos policials sense tenir que augmentar el numero d’efectius.
CIRCUTOR va ser el passat dia 9 de novembre, seu de la II jornada Muniwireless, amb la presencia del alcalde de Terrassa i president de Localret, Pere Navarro, i altres personalitats i caps de policia de diferents ajuntaments de tot Catalunya. Van assistir mas de 70 persones, que van omplir la sala.
En aquesta edició, es va dirigir la jornada a la seguretat ciudatana, amb l’objectiu d’adequar les noves tecnologies a l’abast de qualsevol municipi, reduint els costos, i augmenten la qualitat dels serveis per els ciutadans. Va contar amb la presencia del cap de policia de l’ajuntament de Polinyà , que van presentar la seva experiència i els resultats, desprès de 2 anys de funcionament del sistema. A mes a mes, es va poder veure en directe, les instal•lacions de l’ajuntament de Viladecavalls, així¬ com també d’altres 3 càmeres mes instal•lades en diferents llocs de les instal•lacions de CIRCUTOR.