miércoles, junio 21, 2006

Fèlix Farré dimiteix com alcalde de Viladecavalls en un ple extraordinari

Fèlix Farré va presidir el passat dia 19 de juny el seu últim ple, convocat amb caràcter extraordinari per donar coneixement públic de la seva renúncia a l’alcaldia. D’altra banda, el portaveu d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), Joan Olivares, va subratllar que el paper d’alcalde era determinant, però que les institucions havien de continuar amb la seva activitat, i que, en aquest cas, el govern havia “d’aclarir dubtes”.
Així mateix, la primera tinent d’alcalde i número u d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Glòria Ullés, va dir de Farré que havia estat un alcalde “sempre receptiu i respectuós, i que ens ha donat a Esquerra total llibertat d’acció en les tasques de govern”. No obstant això, Ullés va fer palès el seu disgust pel fet que el fins ara alcalde de Viladecavalls no hagués esgotat el seu mandat, remarcant, en aquest sentit, que la seva renúncia havia comportat un replantejament del pacte amb CiU, i que s’obrís una nova situació política on tot era possible.
Així mateix, Francisco García Cano, del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), va destacar que els mandats de Farré estaven lligats a les etapes de creixement de Viladecavalls, i que aquest seria recordat per haver estat al front del municipi en els moments clau. No obstant això, va afegir que la seva marxa era imprescindible per marcar el “final d’un model que, com tots, té data de caducitat”.
Per últim, Sebastià Homs, de Convergència i Unió, va reconèixer, també, que aquesta nova situació obria un nou escenari polític, encara que va afegir que esperava que “es continuï amb l’esperit que s’estava treballant fins ara”.