sábado, junio 17, 2006

La Festa Major de Viladecavalls s’allarga fins als nou dies

La Festa Major començarà el 6 de juliol i finalitzarà el 14. La decisió d’ampliar-la de quatre a nou dies obeeix a la supressió del programa Juliol Actiu. Aquesta iniciativa, que s’ha portat a terme durant quatre edicions consecutives, incloïa una programació estable d’activitats durant el mes de juliol. La regidora de Cultura ha explicat que, malgrat la decisió de no tornar a portar a terme Juliol Actiu, la idea és mantenir les sessions de cinema a l’aire lliure a l’amfiteatre, durant tots els dimarts del mes mencionat.
Una altra de les novetats de la Festa Major d’aquest any és la creació d’un nou espai per fer-hi activitats, situat al tram del carrer Major, entre el de Sant Josep i de Sant Martí.
El programa d’aquesta edició conté, entre d’altres propostes, una festa caribenya, que es desenvoluparà al llarg del dia 7 de juliol, i que inclourà una “batukada” protagonitzada per percussionistes brasilenys, i, més tard, un ball amb la Unión Habanera.
No faltarà tampoc el correfoc amb els Diables de Terrassa –el dissabte, 8 de juliol- ni la Baixada d’Andròmines a La Planassa –dia 9-, i està previst que l’amfiteatre aculli, el dia 10 de juliol, l’obra de teatre “Clochard”, dirigida per Paco Mir, del Tricicle.
D’altra banda, la plaça de Jordi Torras serà l’escenari, el dia 14 de juliol, d’un concert de jazz a càrrec del grup Slong Wally Tones, que el conformen els músics Dani Rambla, Quico Mampel, Pep Bonachera, David García, Tarik Smith, i Oriol González.
Com a dada destacada, cal dir també, que aquest any serà el Cor Sant Martí, que celebra el seu desè aniversari, qui protagonitzarà el pregó, el dia 7 de juliol.