jueves, febrero 07, 2008

¿Alcalde Homs, ja té clar el que vol fer?

Cada vegada es mes sorprenent la capacitat de l’alcalde de Viladecavalls, d’anar a la seva, fent de les qüestions elementals dels circuits de notificació de convocatòries, el regne de les seves cabòries. Altra exemple d’això es les convocatòries rebudes ahir:
Dimecres 6 de Febrer AM.- Convocatòria el proper dijous 7 de febrer de 2008, a les 18 hores a la Sala de Juntes, de Comissió Informativa del Ple extraordinari a celebrar el proper dia 11 de Febrer.
Dimecres 6 de Febrer PM.- Convocatòria de Junta de Portaveus el proper dijous 7 de Febrer a les set de la tarda, juntament a l’ordre del dia del Ple extraordinari a celebrar el proper dia 11 de Febrer.
Dimecres 6 de Febrer AM.- Ordre del dia de la Comissió Informativa, per dictaminar i elevar posteriorment al Ple municipal:
-Aprovar acta de l’anterior Ple extraordinari del 28 de gener.
-Sorteig membres meses electorals, eleccions del dia 9 de març.
-Aprovar modificació del pressupost 1/2008.
Dimecres 6 de Febrer PM.- Ordre del dia per a la sessió del Ple extraordinari :
-Aprovar acta de l’anterior Ple extraordinari del 28 de gener.
-Sorteig membres meses electorals, eleccions del dia 9 de març.
-Finançament per al subministrament de la gespa artificial dels camps de futbol de Can Trias i Casc Antic.
Dues convocatòries contradictòries:
-Si es fa la Comissió Informativa per dictaminar els temes a elevar al Ple, no es pot fer l’ordre del dia sense finalitzar la Comissió Informativa.
-Si està convocada la Comissió Informativa i s’ha convocat el Ple sense celebrar la reunió de la mateixa, lo raonable fora informar abans de emetre la convocatòria de Ple, de la suspensió de la Comissió Informativa i de que s’ha modificat per una convocatòria de Junta de portaveus.
Dons no. Tot barrejat sense explicacions i alegrement. L’alcalde te suficient amb les seves cabòries.
Apareixen curiositats:
-Al punt tres de la convocatòria de Comissió Informativa es proposava la modificació del pressuposts 1/2008.
-Al punt 3 de la convocatòria del Ple (ordre del dia) no surt el punt de modificació del pressupost i al seu lloc apareix el finançament per al subministrament de la gespa artificial dels camps de futbol de Can Trias i Casc Antic. ¿Que ha pasat? Només el senyor deu, i el Il·lustríssim alcalde ho sabem.
Encara més:
Resulta que al Ple ordinari del 31 de gener, al punt
11, es va tractar i aprovar per majoria (CIU+PVA) la adjudicació del arrendament financer per al subministrament de gespa artificial dels camps de futbol de Can Trias i Casc Antic.
¿Que pasa ara?. Perquè s’ha de tornar a aprovar el finançament d’aquesta mateixa qüestió?.

Potser teníem raó els Grups municipals a l’oposició, (PSC,ERC,ICV) i especialment ERC, quant demanaven un pla de finançament de les inversions. Potser que ERC no anés descaminada quant va esmentar, al debat, la possibilitat de que l’equip de govern adjudicava sense tenir els diners?. ¿Potser que la modificació pressupostaria proposada inicialment no es mantingui precisament perquè provaria aquesta situació?.
Només el senyor deu, i el Il·lustríssim alcalde ho sabem.
El final ja es la conya: la data en la que s’ha emet la convocatòria per la Comissió Informativa, es del 11 de desembre de 2007. Si. No pot ser error de data, es molt grossuda. Ho ha fet expressament. A les seves cabòries pot ser correcta.