jueves, noviembre 01, 2007

Petites aportacions locals al llistat de teories de la conspiració...

http://viladecavalls-francisco.blogspot
l’Article les deu teories de la conspiració..,del blog “Trencavél” de Martí Cabré, (http://blocs.mesvilaweb.cat) i d’altra blog, ho trobo de utilitat per sumar unes petites aportacions.
Exposa l’article la definició teòrica. Una teoria de la conspiració es quant s’ha atribueix la causa primera d’un esdeveniment o d’una cadena d’esdeveniments, o bé l’ocultació a la gent d’un esdeveniment important, un complot secret dut a terme per una agrupació oculta de gent o organitzacions poderosos i/o influents.
Con exemples dona una llista amb arguments, -el que ho vulgui ja sap on trobar la pàgina- i al final comenta ¿Quines són les vostres conspiracions preferides?. La mort de JFK?. La guerra d'Irac?. Els OVNI?. El govern tripartit?. El caos de RENFE?...
Crec poguer aportar a debat dos teories més, la teoria de que els atentats de l’11 de març de 2004 tenien relació amb ETA, es la primera; la segona de les conspiracions a afegir es la que l'alcalde de Viladecavalls relata fins i tot a la premsa: una conspiració dels treballadors municipals contra la seva persona.
Les millors conspiracions sembla ser les inventades, es veu que donen més redit. El PP va arribar a l’inducció del criteri que els atentats no eren comes per islamistes radicals i si per ETA; s’havien comes per ajudar al PSOE a l’enderrocament del govern de l’Aznar. Ahir finalment després de tres anys la sentencia descarta aquesta teoria.
L’altra teoria conspirativa del personal de l’ajuntament de Viladecavalls contra l’alcalde es encara vigent i molt útil pel titular Sebastià Homs. Amb compta de la mateixa s’ha tret uns quants treballadors, que indemnitzats amb els diners dels impostos, son reconeguts com acomiadaments improcedents pel mateix Homs i tenen dret al paro subvencionat (amb frau per la hisenda pública).
Això li permet col·locar als seus amics als llocs lliures, i ho esta fent sense els preceptius concurs públics de places de treball. Te altres avantatges com l’intimidació de la resta del personal municipal, la majoria laboral amb contracte temporal, que davant de la situació queda sotmets a la seva voluntat mes enllà dels horaris i el serveis que pertoquen.
Aquesta teoria ets una troballa magnifica, agafant-se a la mateixa s’ha elaborat un guió que lliga a l’antiga secretaria municipal –que no va consentir l’abús i va demanar trasllat- com part de la conspiració que també te con personatge central a la portantveu d’ERC i fins i tot a l’antic company de Sebastià Homs , l’alcalde Felix Farré, també de CIU. El Felix es la peça obscura, oculta i tenebrosa de la conspiració orquestrada amb col·laboració d’altres com els socialistes, per fer la punyeta a Sebastià..
El guió es com les series de TV i l’interés també. Per això els partits politics de Viladecavalls a l’oposició, especialment el PSC, es insistent amb l’alcalde perquè faci públics els actes comesos amb la seva persona i l’identitat dels autors. Com les bones series de TV, tots volem saber el següent capítol.