lunes, abril 16, 2007

Viladecavalls no existeix

Ahir dissabte va haver-hi la presentació d’ ICV per Viladecavalls, desde aquí la meva felicitació al seu grup per la feina ben feta. El grup municipal d’ICV ha fet una bona oposició dins l’Ajuntament de Viladecavalls defensant causes com la del 4rt Cinturó desde el principi, denunciant la falta de tacte en lo que correspon a barreres arquitectòniques o amb la destitució improcedent i immoral del Jordi Deso com a responsable de Ràdio Vila. Ahir els presents vam comprovar com aquesta agrupació segueix apostant per la coherència i va fer una presentació sèria, amb bona presència i molta joventut. Mostra de la joventut amb la que conta aquest grup polític, jo no només a Viladecavalls es la presència en el Parlament de la Generalitat de la diputada més jove la Laia Ortiz.
Però la llàstima es que casi la Laia es perd la presentació perquè Viladecavalls ha desaparegut. Sí, se que sembla un títol d’una pel·lícula de sèrie B, però aquesta es la realitat. Desde ja fa uns mesos qui vulgui venir al nostre poble per la C-58 veurà com no surt Viladecavalls en els cartells, així si agafem la sortida de sempre ja no arribarem a Vila, podem anar a Montserrat, a Manresa o inclús a Andorra, però segons els senyors irresponsables de l’autopista ( crec que Autema, però no estic segur) mai arribarem a Viladecavalls.
Pot semblar una tonteria, però no ho és. Ja que en aquest país sembla que el mal moral que pot fer desaparèixer literalment del mapa un poble històric del Vallès no importa a ningú i que només importen les coses quan es parla de diners, doncs parlem de diners. Vivim en un poble de constant moviment gràcies a empreses com la Sony o Circutor, un poble amb 7000 habitants que reben visites cada cap de setmana. Ara haurem de comptar amb la gent que es salta la sortida de l’autopista diàriament per no estar senyalitzada i que ha de pagar uns 50 km més de benzina fins arribar a Sant Vicenç i tornar i a més a més pagar el peatge de rigor. Però el problema no acaba aquí!!!!. Ara ens estan fent una rotonda amb una entrada a l’autopista per descongestionar el tràfic que provoca el tenir grans multinacionals com les anteriorment esmentades, doncs aquesta rotonda està tan bé senyalitzada que diàriament es veuen cotxes entrant a l’autopista direcció a Manresa equivocadament. Aquests per tal de no pagar benzina, peatge i perdre temps reculen marxa enrere per tornar a entrar a Viladecavalls amb el conseqüent perill d’accident que això comporta.
Tot això no es podria evitar?????