lunes, abril 16, 2007

ICV-EUiA presenta la seva candidatura

La coalició ICV-EUiA va presentar la seva candidatura a Viladecavalls el passat dissabte 14 d’abril a la Sala Polivalent de la Biblioteca Pere Calders davant més de 40 assistents.L’acte va ser presentat per Carles Rodríguez, que amb 22 anys és el candidat nº2 de la llista. Rodríguez va destacar el bon ambient i l’optimisme que viu el grup local d’Iniciativa, al qual s’han adherit noves persones del municipi en els darrers mesos. També va fer esment a la coherencia i la honestedat provada del candidat a l’alcaldia, Joan Olivares, del qual va asegurar haver après molt els últims quatre anys.
De la seva banda, la diputada al Parlament de Catalunya i coordinadora de Joves d’esquerra verda, Laia Ortiz, va fer esment al bon paper d’Iniciativa al govern de la Generalitat, tirant endavant polítiques innovadores i d’esquerres, com la llei de l’habitatge. Segons Ortiz aquesta és la causa de la bona imatge i el bon moment actual d’ICV. També va augurar uns molt bons resultats per a les municipals del 27 de maig.
Per acabar l’acte, el candidat a l’alcaldia de Viladecavalls, Joan Olivares va voler que tots els candidats i candidates de la llista pujessin a l’escenari amb ell, per tal d’anunciar algunes propostes del programa electoral com: la creació d’un Patronat de Cultura i Esports, l’aplicació de la recollida selectiva porta per porta i la creació d’oficines d’atenció ciudadana a diferents barris del municipi