viernes, marzo 30, 2007

Més mentides de l'alcalde...


http://xlleberia.blogspot.com/2007/03/en-sebasti-homs-
surt-de-polleguera-al.html
Hi ha moments en aquesta vida en què et sents orgullos de formar part d'un determinat col·lectiu de persones. Aquesta sensació és la que em va recòrrer per tot el cos ahir al voltant d'un quart de dotze, després de presenciar el plè municipal de Viladecavalls. Em sentia orgullos de formar part de la secció local d'Esquerra de Viladecavalls.
Vull agrair la feina feta per la Glòria i pel Lluis, els regidors d'Esquerra, que van aconseguir treure de polleguera a l'alcalde, treient a la llum noves mentides, nova informació ocultada... Tot demostrable i en base a documents..
El Plè era bastant aburrit fins que van treure el tema de la finca en construcció a l'entrada del poble. S'està construint una finca allà on no toca, i en part gràcies a la tasca de l'arquitecte municipal, que ha deixat la seva tasca de tècnic per endinsar-se en la realització de la seva tasca però en terreny polític.
Des del gobern es volia modificar el PGO de Viladecavallas, alegant a petites modificacions tipogràfiques, però no. Al preguntar (el grup municipal d'ICV-EUA) si aquesta modificació tenia relació amb l'obra es deia que no. Després es demanen informes, plànols, i s'amaga informació. El tècnic de l'Ajuntament diu que no es donen certes coses perquè s'estaven fent. Doncs bé, apareixen dates als plànols que parlen d'octubre de 2006. Nova mentida enxampada....Malgrat això mantenien la idea de què no s'havia solucionat el conflicte per culpa dels grups de l'oposició, perquè no havien aprobat la modificació del PGO. El que és clar que no s'aprovarà res que prèviament no s'hagi mirat, perquè tot es va fer molt ràpit, cosa que va fer sospitar a tots els grups municipals.
Això va comportar que en punt d'aquest debat l'alcalde digués: " Jo no confio en ningú" referint-se al seu equip tècnic. Genial. En Sr. Sebastià Homs no confia en aquella gent que l'assessora i realitza una tasca tant important com son els afers tècnics de l'Ajuntament... En qui confiarà doncs? En mi oi què no?
Un altre tema que va sortir va ser l'escut del poble. Recordem que es va canviar l'escut sense haver-lo passat pel plè, cosa que no es pot fer. L'escut és propietat del poble, no d'un partit. Es va demanar la quantita econòmica que havia comportat aquest canvi, ja que això comporta un estudi, contractar empreses per fer-ho, pagar la impressió de tot això, etc., i no s'ha obtingut cap resposta, cosa que, de veirtat, ja no sorpren...
Des d'Esquerra, tal i com es va dir al plè, es pendran les accions oportunes i necessàries per portar aquest fet fins a les últimes conseqüències, explicant-ho al departament de Gobernació de la Generalitat. El que ha fet el Sr. Sebastià té un nom: prevaricació. La manera de "tirar pilotes fores" sobre el tema, fou dient que Esquerra havia utiltizat un escut que no era oficial quan estavem a gobern...Amic Sebastià, s'utilitzava perquè no s'haviem que el primer escut del poble havia estat modificat, i l'utilitzat era la imatge de tot l'Ajuntament, i ja es feia servir, fins i tot, abans de la fundació de la secció local d'Esquerra.
Aquest (imatge) és el que s'utilitza en l'actualitat, i des de ja fa molts anys, mentre que el nou escut de CiU s'utiltiza en a les portes dels despatxos de l'Ajuntament, revistes, triptics... donant una nova imatge al consistori. Encara que es possi una enganxina amb l'escut oficial a les noves publicacions, per tal de tapar el nou, es veu que son això, enganxines. Tot plegat és una mica trist i fa vergona. Al poble hi ha feines més importants que canviar l'escut...
Nòvament, es va insistir en preguntar quina feina feia en Sr. Roger Mestre. Aquest acompanya a l'alcalde allà on va, però, és tècnic d'alguna regidoria de l'Ajuntament? és un acompanyant durant la jornada laboral de l'alcalde i que cobra per això? què és? Però com en altres cops no hi ha resposta. Aquest fet va posar a l'Alcalde nòvament en problemes. La seva defensa era dir que no s'havia de preguntar amb qui la gent anava acompanyada fora de la jornada laboral. Sembla que no va entendre la pregunta...
Un altre tema, les multes. Tant Esquerra com el grup municipal del PSC van preguntar sobre quest tema. Aquest últim va dir que durant el mes de febrer s'havien posat 11 multes, 8 les havia retirat l'alcalde, 4 a particulars i 4 a comerciants, i perquè? els policies multen per multar? perquè no tenen res més a fer? Personalment ho dubto i confio en la seva tasca professional.
Finalment, el propi alcalde va quedar retractat. En el problema del "nyap" de construcció de l'entrada del poble, el grup d'Esquerra va presentar una instància, a la qual es va donar resposta en dos dies. Mentre que desde febrer el grup d'Esquerra té presentada una altra instància demanant algunes explicacions a l'Alcalde que encara no ha tingut resposta. Doncs bé el Sr. Sebastià va dir: "Tinc 30 dies per respondre-les" Molt bé, té 30 dies, però aquests dies ja han passat i encara no hi ha hagut resposta...nova patinada Sr. alcalde!!!
En fi, un plè molt distret, on van sortir a la llum les mentides de l'Alcalde que no cessen malgrat saber que de mica en mica tot es va descobrint.
Possiblement ha sigut l'últim ple de la legislatura, arriben les eleccions al maig i no se si l'Alcalde podrà soportar uns cops tants durs de pair, basat en documents verídics, com els d'ahir, a un mes d'eleccions municipals.