jueves, marzo 29, 2007

El PSC de Viladecavalls presenta una candidatura pensada per governar

Els socialistes de Viladecavalls han presentat públicament aquest migdia, a la sala d´actes de la biblioteca municipal de la vila, la seva candidatura per a les eleccions locals del dia 27 de maig.
En paraules del Primer Secretari de l´Agrupació Local del PSC de Viladecavalls i candidat a Alcalde, Francisco García Cano, la llista electoral “està pensada per governar, pel grau de preparació dels seus integrants”.García Cano ha destacat també que “per primera vegada, la candidatura presenta un notable equilibri en la representació territorial dels diferents sectors del municipi de Viladecavalls, amb noms lligats a zones com ara Can Corbera i, sobre tot, Can Trias i el centre històric del poble”.
La presència femenina, segons ha explicat l´alcaldable, no ve donada només per l´imperatiu legal sinó que “s´encarna en dones perfectament capacitades i idònies per representar els ciutadans i ciutadanes”.
Francisco García Cano s´ha mostrat convençut de què, després del dia 27 de maig, el PSC serà “determinant en la composició del futur govern local de Viladecavalls, ja que” ha afirmat “estem segurs de què hi haurà un canvi pel desgast patit per CiU en els dos darrers mandats, i especialment durant l´últim, en el que el govern local s´ha mogut a remolc dels esdeveniments, sense idees ni projecte”. L´alcaldable socialista ha volgut contrastar aquesta situació amb l´actitud de les “esquerres, que hem anat enfortint un projecte comú dels progressistes, que creiem està ja en condicions de ser aplicat, a partir del mes de maig”.

Els noms de la candidatura socialista de Viladecavalls són els que segueixen: 1. Francisco García Cano; 2. Conchita Martínez Carrero; 3. Manel Martínez Martí; 4. José Fresno Chamarro; 5. Maite Rosario Molina; 6. Juan Antonio Rodríguez López; 7. Javier Trullàs Cabanas; 8. Cristina Ocaña García; 9. Dani Vega Cobos; 10. Ángela González García; 11. Cristina García Asensio; 12. Manuela Sánchez Prados; 13. Antonio Rodríguez Viñuela.