domingo, abril 08, 2007

Ara toca l'esquerra

http://manmars.blogspot.es/i2007-04/
Com alguns ja sabeu, he decidit presentar-me a la llista socialista a les properes eleccions municipals de Viladecavalls.
Son moltes les raons que m’han emputxat a fer-ho, com el convenciment que el meu poble necessita un canvi d’una política fonamentada en el totxo i en el creixement desmesurat a una política social. CIU ha fet el que havia de fer, no em queixo, òbviament una política de dretes i capitalista ho havia de fer un partit capitalista i de dretes, però com s’han oblidat de les necessitats de les persones ara toca que els partits d’esquerres apostin per tornar a transformar Viladecavalls i fer que el poble torni a ser un poble per conviure i no una petita ciutat dormitori.
Em presento a la llista socialista amb la il·lusió de potenciar la cultura com a eix d’unió entre els nostres convilatans, la joventut com a motor social del poble i de que l’Ajuntament tornarà a ser la casa de la vila i no un estament un hi ha els polítics. A més a més, crec que el nostre cap de llista Francisco Garcia Cano, més conegut com el Kiko, està sobradament preparat per dur a terme aquesta tasca. Espero que no us decebem desprès de les eleccions i que puguem dur a terme el nostre programa electoral, un programa fet i pensat per la millora de la realitat social del nostre poble i de les persones que hi vivim.
A continuació us deixo la llista proposada pel PSC de Viladecavalls:
1. Francisco García Cano/2. Conchita Martínez Carrero/ 3. Manel Martínez Martí/ 4. José Fresno Chamarro/ 5. Maite Rosario Molina/ 6. Juan Antonio Rodríguez López/ 7. Javier Trullàs Cabanas/ 8. Cristina Ocaña García/ 9. Dani Vega Cobos/ 10. Ángela González García/ 11. Cristina García Asensio/ 12. Manuela Sánchez Prados/ 13. Antonio Rodríguez Viñuela/ 14. Luis Aros Novellón/ 15. Josefa Ayala Ibáñez/ 16. Manuel Martínez Moreno.