martes, enero 29, 2008

El PSC de Viladecavalls proposa la execució d´una vorera des de el pont de RENFE de Can Corbera, al pont de l´autopista, atès el perill pels vianants

http://viladecavalls-francisco.blogspot.com

Aquesta es una de les propostes de resolució presentada pel grup municipal del PSC al Ple del proper dijous 31:
-Atès l´inexistència de vorera al tram de via pública comprés des de el Pont de la RENFE (entrada a Can Corbera) fins al Pont de l´autopista.
-Atès que l´actual situació comporta un greu perill quotidià per als vianants, especialment els joves i la gent gran, ja que s´ha de passar obligatòriament per la calçada, generalment amb vehicles.
-Atès que l´Ajuntament no pot ignorar les dificultats i l´existència de perill cert, si es manté aquesta situació, que es pot resoldre mitjançant l´establiment de vorera com es preceptiu.
-Atès que el Grup municipal va demanar a l´alcalde el llistat d´actuacions de la partida pressupostaria d´arranjaments de carrers i vies públiques, sense que fins ara aquesta petició tingui resposta.
La execució seria abans del més de juliol i la financiació, aniria a càrrec de la partida pressupostaria de arranjaments de carrers i vies públiques.