jueves, junio 07, 2007

La nova manera de fer política de l'Alcalde de Viladecavalls

No te imaginació ni idees. L’anunci de Sebastià Homs de “una nova manera de fer política” es una vulgar apropiació del eslògan d’en Xavier Trias, candidat de CIU a Barcelona.
Ara be, Xavier Trias, amb paraules recollides al blog de
Roger Mestre i Fàbregas, membre influent de CIU de Barcelona, a les llistes d’en Xavier Trias, i conegut a l’ajuntament de Viladecavalls com al comissari (càrrec de confiança de Sebastià Homs) diu que vol “escoltar a tothom, governar per tothom”.
Xavier Trias diu …”vull impulsar una nova regeneració, una regeneració social, al costat de la gent, amb la gent i per la gent. Un canvi en les maneres de fer política."
El desitjo no ho podrà fer perquè ha perdut les eleccions, però les diferencies amb Sebastià Homs, que si te majoria amb el PVA, son evidents.
El tarannà de Homs s’ha vist molt clar a la campanya electoral, però s’ha evidenciat aquests primer dies desprès de les eleccions , amb decisions que posen de manifest, una passió totalitària i arrogant, i un desitjo de revenja, que de ben segur no li van aconsellar a Montserrat.