martes, mayo 15, 2007

Boicot a les banderoles d'Esquerra

05/boicot-les-banderoles-desquerra.html
Què està passant amb les banderoles d'Esquerra a Viladecavalls? La gran majoria de banderoles
d'Esquerra estan trencades. Estic molt indignat. Perquè han fet això? Realment crec que no és casualitat que un 80%, aproximadament, de les nostres banderoles estiguin trencades. Hem trobat algunes amb talls als costats, i que amb el vent es van obrint fins que es trenquen, unes altres estaven totalment trencades, algunes tenien cremades de cigarretes, i en altres, als fanals, ja no hi ha banderoles, es veuen dos ferros posats. Això ho ha aprofitat un altre grup municipal per posar les seves, tal i com es pot veure a la primera rotonda del Vial Sant Jordi. Que trist!!
Això no és joc net. No entenc perquè han fet tot això. Dubtu que hagi estat per la pluja i el vent d'ahir, simplement per quatre raons:
1- Ja n'hi havia unes trencades, algunes del Vial Sant Jordi, no totesn abans de la pluja i del vent.
2- Perquè la majoria estan en llocs on es veuen molt i hi passa molta gent cada dia, a la primera rotonda del Vial Sant Jordi, a l'entrada de Can Trias, a la plaça del Drac del mateix barri, al Polígon Industrial de Can Mitjans i al davant de l'Ajuntament.
3-Son les úniques banderoles de Viladecavalls que estan trencades. Les banderoles dels altres grups municipals estan en perfectes condicions, no hi ha desperfectes en cap d'elles.
4-No penso que el material no sigui bo, ja que a Terrassa, per exemple, les banderoles d'Esquerra estan totes bé, ni un petit tall en cap d'elles. No se perquè ens han fet això, ho torno a repetir. Tant molesta Esquerra? Son, simplement, actes bandàlics aïllats? Dubto que sigui aquesta última opció perquè si son actes aïllats no s'haguessin fet a tantes banderoles. Com veieu a les fotos queda molt malament la imatge d'unes banderoles tan grans i tan cridaneres trencades. Visualment és molt lletg. Els que l'han fet, han aconseguit degradat, no només les nostres banderoles, sinó també el meravellós paisatge urbanístic de Viladecavalls.
Fets com aquestes no es poden tolerar, i encara menys en plena campanya electoral. Des d'aquí vull denunciar aquesta situació i l'arraconament que està patint Esquerra en els diversos àmbits. Però també us asseguro que no ho aconseguiran. Estem més units i més forts que mai. Actes com aquests ens fan agafar molta més força per continuar endavant i seguir amb la nostra tasca. Amb això es demostra el nerviosisme i la por que hi ha per part de certes persones a Esquerra. A Viladecavalls hi ha molta tensió electoral, i això no és bo. Amb les estripades de les banderoles es demostra. Amb aquests actes queden retratades les actituds de les persones que s'han dedicar a trencar les nostres banderoles.