lunes, mayo 07, 2007

Francisco García Cano: "A Viladecavalls, les eleccions les guanyarà qui sumi"

La candidatura socialista de Viladecavalls per a les eleccions municipals del dia 27 va celebrar un sopar el passat divendres a un restaurant de la localitat. Francisco García, alcaldable, va declarar que les eleccions les guanyarà "qui sumi".
En aquesta línea, el candidat va prometre "joc net" i "les mateixes oportunitats per a tothom", en cas de governar. García es va mostrar convençut de que així serà en dir que "serem pal de paller després de les eleccions, que no seràn gunayades per ningú, sinó per qui sàpiga sumar". L´alcaldable del PSC va criticar durament CiU -força governant fins ara- de qui va dir que "està desgastada i sense líder des de que Fèlix Farré va plegar". A Sebastià Homs, el seu substitut, el va qualificar de "politicament inmadur, incompetent i responsable de la debacle que actualment viu l´Ajuntament". Per il·lustrar aquesta afirmació Francisco García va posar els exemples de temes considerats per ell com mal gestionats com ara el IV Cinturó, el Pont de Sant Miquel, el fet de que s´estigui funcionant amb un pressupost gairebé prorrogat o l´urbanisme. Aquesta darrera qüestió va ser valorada com a especialment important per García per la qual cosa va prometre la creació d´una gerència d´urbanisme per tal de posar ordre i ser "especialment curosos en això".
El candidat es va queixar de què "s´ha crescut malament, sense la corresponent dotació en serveis". Francisco García va acabar la seva intervenció davant els més de cent cinquanta comensals dient que "s´ha acabat el joc brut, tindrem un veritable canvi".
Caterina Mieras, Diputada socialista al Parlament de Catalunya i ex Consellera de la Generalitat va ser la convidada especial a l´acte. En una breu intervenció, va manifestar el recolzament total de tot el partit a Francisco García Cano com a proper alcalde de Vialdecavalls i va inserir la seva acció futura des del càrrec en el marc de la nova situació a Catalunya després de l´aprovació d´importants lleis de caire social pels parlaments de Barcelona i de Madrid.