lunes, febrero 05, 2007

Catalunya Verds

Intentarem explicar de forma concreta, precisa i en quinze ratlles, com és possible que CiU hagi estat durant tots aquests anys el gran defensor del IV Cinturó a Viladecavalls, amb promeses de tot tipus sobre el benefici que aquesta construcció ens portaria i ara aparegui com el gran bel·ligerant contra el Ministerio.
Des del grup d’ICV vam donar recolzament a l’Alcalde en demanar rigor en els procediments envers Fomento, però res més. Tot i això, es convoquen assemblees a Can Trias demanant consens de totes les forces polítiques al voltant de l’Alcalde en la seva “lluita” contra els polítics de Madrid i, paral·lelament, CiU aprofita l’ocasió per ficar el dit a l’ull del Govern Tripartit presentant una moció al Parlament de Catalunya reclamant que el IV Cinturó és “imprescindible”.
No ens en sortirem a l’hora d’explicar la “moguda”. No sabem per què, però ens fa l’espina que tot això ha estat un curs accelerat de com aprofitar el moment i el càrrec per promocionar un aspirant de CiU a l’Alcaldia, de cara a la pròxima primavera. No ens n’hem sortit i ja portem les quinze línies. Salutacions