lunes, febrero 05, 2007

El club de petanca Els Tretze, a punt de pujar a quarta divisió

Malgrat només fa dos anys de la seva fundació a Viladecavalls, el club de petanca Els Tretze va aconseguir, l’any passat, pujar de sisena a cinquena divisió, i aquesta temporada ,està a un pas d’ascendir a quarta. Precisament, l’entitat es troba aquests dies en plena promoció d’ascens i, per això, fins a mitjans de febrer, no es sabrà si ha aconseguit aquesta fita.
José Antonio Muñoz, sotspresident de l’associació, està molt satisfet del camí emprès fins ara, tenint en compte que “amb la competitivitat que hi ha, és molt difícil aconseguir escalar tantes posicions en tan poc temps”. A més a més, cal destacar que l’any passat un dels equips de Els Tretze va quedar en vuitena posició als Campionats de Petanca de Catalunya, una gran proesa donat que va haver de mesurar les seves forces amb mil equips més.
L’objectiu ara és aconseguir encara més bons resultats en aquesta competició. També l’any pasta l’entitat local va assolir el subcampionat en una trobada internacional celebrada a Andorra. Muñoz considera que la petanca és un esport idoni per practicar a totes les edats. Així, els divuit jugadors que conformen Els Tretze tenen entre 17 i 58 anys. D’altra banda, actualment, l’entitat compta amb quaranta socis.