lunes, febrero 05, 2007

L’hora d'Esquerra

El temps passa volant, ja només falten cinc mesos per les eleccions municipals. Mentrestant, a Esquerra redefinim el nostre perfil propi en el nou cicle polític que començarà d’aquí a pocs mesos. Estem treballant per tornar la il·lusió i l’esperança en el futur a aquells grups socials que ara han caigut en un cert desconcert que alimenta el conformisme i el fatalisme. La nostra perspectiva a mig termini és el desplegament d’un model de convivència basat en els valors republicans. Valors com el civisme, la cohesió, la identitat i la sostenibilitat. Principis que defineixen el model propi d’Esquerra, un model de poble basat en la llibertat, en les polítiques d’igualtat i en el respecte a un marc de drets i deures per la ciutadania.
A curt termini es tracta, d’una banda, de garantir la definició i aplicació d’un pla de mandat catalanista i d’esquerra a Viladecavalls, a partir del nostre programa electoral i de les eines i plans ja existents al municipi; d’altra banda, d’aplicar i desenvolupar les polítiques pròpies de la societat del benestar per a la majoria de la població: habitatge, serveis socials, educació, sanitat, seguretat pública, esports...
Finalment, s’acosta l’hora de la veritat. Només falten cinc mesos. Una altra vegada, tan o més que el 2003, és l’hora d’Esquerra. Com deia aquell, ara més que mai, sense descans i fins a la victòria sempre.