martes, noviembre 27, 2007

A Viladecavalls, CIU no té interès a realitzar actes el dia Internacional contra la violència envers les Dones

http://viladecavalls-francisco.
Si algú creia que l’equip de govern de CIU, es faria ressò del dia Internacional contra la violència envers les Dones, ja ha pogut comprovar el seu error. Com ja resulta habitual, els convergents, que tenen a una dona regidora, segona tinent d’alcalde i portaveu del seu grup municipal, pasen d’aquestes “sutiletzes”.
L’alcade Sebastià Homs i la seva regidora Regina Parellada, s’estimen mes, segon s’ha pogut constatar, promoure festetes i petits actes, com el del dissabte a Can Trias, on poden treure suc i estabilitat electoral, sense la presencia “fastigosa” dels membres del PSC, ERC, IC-V, els quals no hi som invitats.
L’alcalde té predilecció per els esmorzar amb la Gent gran, on les convocatòries realitzades pel l’ajuntament versus equip de govern de CIU son restrictives i amb apercebiment de que només son “per la Gent gran” i no poden anar els regidors de l’oposició "a fer política". Els de CIU si poden, ¿perquè?. Dons ja ho diuen, els no fan política. ¿Es prou entenedor oi?.
En el cas de Viladecavalls, els convergents a l’ajuntament es dediquen a menjar, practiquen la antropofàgia, amb els caps de la gent que es deixa o busca medrar, amb les butxaques dels ciutadans mitjançant els impostos, i sobre tot escalfant cadires i cobrant del pressupost municipal.
La celebració de qualsevol significació que no doni l’oportunitat de treure al carrer les “vares de manar”, com per exemple les Festes de Sant Martí on les van lluir per segona vegada, amb el trajecte d’anar i retornar de la església, i durant la cerimònia, no cal tenir-los en compta.
Ara be, s’ha de tenir la coartada a punt, per si s’escampa algun mort dir que els no tenen a veure. Per això al Ple municipal ordinari previst per al dijous d’aquesta setmana, es presentarà el manifest subscrit per l'Institut Català de les Dones, les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, l'Associació Catalana de Municipis i Comarques i la Federació de Municipis de Catalunya.
Després de la lectura potser fins i tot que proposin un minut de silenci.

Etiquetas: , , ,