lunes, junio 11, 2007

Felicitats E.F.Viladecavalls

El cap de setmana passat ( el dels dies 2 i 3 de Juny) l’Escola de Futbol de Viladecavalls va celebrar el seu torneig estival que fa cada any. Enguany han vingut equips amb renom com el Martorell, el Martinenc, o l’Europa i per suposat els equips de casa, el Can Tries i l’Escola de Futbol de Viladecavalls. Per orgull dels que em mamat futbol pels 4 costats el nostre equip va resultar vencedor de 6 de les 8 categories que competien. M’agradaria destacar el paper del cadet, ja que no només ha guanyat aquest torneig sinó que també ha pujat de categoria a 1 Catalana. Felicitats nois!!!!!!!!!
Malauradament com en aquest poble tot està polititzat hi ha qui ho aprofita per intentar guanyar punts. Fins aquí tot normal s’ha fet i es farà sempre…. Lo dolent es que hi ha gent amb més capacitat per fer-ho i altres mes cutres... M’explico: el cas es que el diumenge va aparèixer pel camp de futbol el senyor Paco Vega i va participar en l’entrega de premis… fins aquí tot normal per mi com si vol donar els premis la tieta de l’àrbit. El que si que em toca més els dallonses es que ho fes en qualitat de Regidor.
Es veritat que el PVA ha guanyat un regidor a les urnes, però fins que no prenguin possessió dels càrrecs, els actuals regidors són els que hi havien aquests 4 anys i crec que es mereixen tot el respecte. A més a més es possible que el PVA decideix-hi córrer la llista i un altre ocupi el lloc de regidor que li correspon al senyor Vega…
Parlant clar que el diumenge 3 de juny del 2007 una persona es va presentar al camp de futbol de Viladecavalls i va repartir uns premis suplantant a un altre persona ja que ell encara no és regidor, mentint així a tothom que era present en aquell moment, amb l’únic fi de guanyar popularitat perquè en 4 anys no se li ha vist mai veient cap partit.
Gràcies senyor Vega per mostrar al poble la seva veritable intenció presentant-se a les eleccions, de vostè ni tan sols se’l pot acusar de partidista, simplement de populista. Espero que recordi que els propers 4 anys ha de governar pel bé del poble i no pel seu propi. I un consell: ja que te 4 anys per fer la campanya que vulgui, esperis a ser anomenat legalment regidor i no sigui tan cutre i perdoni l’expressió de presidir actes públics abans d’hora.