domingo, mayo 20, 2007

A set dies del canvi

http://manmars.blogspot.es/atom.xml
Només queden set dies per saber qui governarà Viladecavalls els propers 4 anys i sembla que tots els grups municipals estem fent la nostra feina i això arriba més apretat que mai. Bé tots no ja que sembla que els “amics” del PP no estan fent cap acte de campanya amb lo que dubto que es prenguin seriosament l’ajuntament de Viladecavalls i tot el que això comporta….
Així el votant de Viladecavalls ha de saber que qui vulgui governar el poble i impulsar el seu projecte haurà de pactar, no hi ha més remei i per altre banda no hi ha res millor per la salut democràtica que un govern de coalició on hi hagi representades diferents idees.
Des de el PSC tenim clar el que volem, un pacte amb les esquerres del poble, principalment amb ICV amb la que hi ha bona sintonia i ens complementem bastant bé. Un pacte amb esquerra republicana? Sembla que pel que diu en Lluís Soler al seu blog que ells tenen la convicció de tenir les mans netes per pactar amb qualsevol. Vist el “pollo” que hi ha hagut durant la darrera legislatura no crec que puguin o vulguin pactar amb la dreta del poble ( CIU + PVA), ho sigui que no li queden gaires opcions tampoc. De totes maneres ja que ells opten per no mullar-se i no dir les coses clares qui vulgui un canvi a Viladecavalls, una manera diferent de veure les coses, una política social de debò i fer la transformació que el poble necessita per tornar a omplir els carrers de gent i evitar que Vila sigui una ciutat dormitori que voti socialista, que voti PSC.
Per acabar si que m’agradaria donar suport a ERC en el que fa referència a l’estripada de banderoles. Es de molt mal gust que tot l’esforç que es posa en una campanya electoral ( tan econòmic com personal) se’l carreguin quatre fascistes en uns actes vandàlics que no se quin tipus de gratificació pot tenir, però que em recorda massa a temps passats on no hi havia llibertat de expressió. A més a més es de tontos carregar-se uns cartells que en una gran part estan subvencionats amb diners públics que guanyem tots els partits polítics a canvi de treballar pel bé del poble. Es a dir han estripat uns cartells que ells mateixos han pagat…. Increïble!. I el que es més greu es que PVA ho aprofiti per penjar els seus en el lloc on hi havia aquests cartells. Potser ens podem fer una idea de qui i amb quins propòsits es presenta a l’alcaldia de Viladecavalls
Espero que el proper 27 de Maig els ciutadans del nostre poble acudeixin a les urnes amb conseqüència i votin amb el cap i amb el cor. Nosaltres no hos defraudarem i anirem sempre amb la veritat per davant ja que es la única manera que tenim d’anar a dormir tranquil·lament i amb el cap ben alt, com sempre es clar.
Ens veiem diumenge que bé!!!!